Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@04:22:11 GMT

سرفه‌ های شدید در دراز مدت ویروسی است

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۲۴۹۳

سرفه‌ های شدید در دراز مدت ویروسی است

صدای ایران- دکتر محمد علی رئیسی متخصص اطفال کلینیک پگاه در مورد بیماری‌های دچار سرفه‌های شدید می‌شوند عنوان کرد: بیمارانی که شش ماه، زیر شش ماه، بالای شش ماه، دچار سرفه‌های شدید می‌شوند که ممکن است با تب یا بدون تب همراه باشد که تشخیص این‌ها بیماری ویروسی است میکروبی نیست.
وی افزود: یکسری ویروس‌ها هستند که می‌توانند مجرای تنفسی کودکان را درگیر کنند که در سن شش ماهگی تا یک‌سالگی و گاهی سه ماه تا شش ماه و تا یک‌سال که تجویز آنتی‌بیوتیک برای این سنین، کوچک‌ترین اثری ندارد مگر اینکه علائم دیگری در آن‌ها به وجود بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص اطفال پگاه گفت: به عنوان مثال، تنگی نفس و یا دچار مشکل تنفسی باشند که دیگر درمان سرپایی برایشان انجام نمی‌شود و به بیمارستان به بخش اطفال منقل می‌شوند و باید تحت نظر باشند این ویروس در شش ماهگی اگر ۲ بار تکرار شود زمینه مساعدی برای بیماری آسمی در سنین بالاتر خواهد بود.
دکتر رئیسی افزود: یعنی در سنین ۲ سالگی و ۳ سالگی. ویروس آنفولانزا می‌تواند علائمی مانند مشکل تنفسی و اسهال و استفراغ به همراه داشته باشد. کودکانی که این ویروس را دارند، باید در بیمارستان بستری شوند و تحت نظر باشند، چون بتوانند از آن مشکل بیماری جلوگیری شود و کاملاً درمان شوند.
ویدئو گفتگوی صدای ایران با دکتر محمد علی رئیسی متخصص اطفال کلینیک شبانه روزی پگاه را در ادامه ببینید:  

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دکتر محمد علی رئیسی صدای ایران انفولانزا تب مشکل تنفسی متخصص اطفال شش ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان

جهانبخش یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی گفت: هر چند تلاش ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، ولی افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت امور بهداشتی دانشگاه ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم الی سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیزاز سی‌ام اردیبهشت لغایت یکم خرداد ماه اجرا خواهد شد.

دکتر یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال از دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر ۵ سال مهاجران خارجی اجرا و بیش از ۷۵ درصد واکسیناسیون شده‌اند.

کد خبر 6093768

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • تشویق شدید نکونام در تمرین، مصدوم داد!
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • صعود سراسری بازی دراز بازهم به تعویق افتاد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود