Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک عمومی در لندن به شبکه خبری بی‌بی‌سی گفته است: این روزها شاهد افزایش موارد گلودرد و سرفه، سرماخوردگی و عفونت‌های ویروسی هستیم.

به گزارش مشرق، پزشکان در انگلیس می گویند از آنجا که محدودیت‌های مرتبط با شیوع ویروس کرونا در طول همه گیری، ارتباطات اجتماعی را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

آنها در عین حال تاکید دارند: اکنون که این مقررات برداشته شده‌ و مردم معاشرت‌ را به طور گسترده‌ای از سر گرفته‌اند، سرماخوردگی و سرفه زیاد شده است و در نتیجه، بسیاری از بیماران از مبتلا شدن به شدیدترین انواع سرماخوردگی ها که تاکنون تجربه کرده اند، شکایت دارند و در مواردی حتی از عوارض آن که هفته‌ها طول می‌کشد تا برطرف شود، خبر می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال برای "ربه‌کا لاندن"، بیمار ۲۴ ساله و اهل بورنموت (انگلیس)، معمولا سرماخوردگی به معنی آبریزش بینی، عطسه و قدری گلودرد و کوفتگی بود اما سرماخوردگی های جدید او متفاوت و شدید شده است. 

او می گوید که سرماخوردگی اخیرش، شبیه گذشته نبوده و شرح داده که در طول این بیماری به سختی میتوانسته‌ بخوابد و حتی چند آزمایش سریع کرونا هم نشان داده‌اند که او به کووید-۱۹ مبتلا نبوده است.

سایر بیماران نیز درباره اینکه سرماخوردگی جدید، آن‌ها را از پا انداخته و برای برخی از آن‌ها بیش از یک ماه طول کشیده است، صحبت کرده‌اند.

دکتر فیلیپ کِی، پزشک عمومی در لندن در این باره به شبکه خبری بی‌بی‌سی گفته است: این روزها شاهد افزایش موارد گلودرد و سرفه، سرماخوردگی و عفونت‌های ویروسی هستیم. 

وی افزود: این روزها ما جوری دور هم جمع می‌شویم که در ۱۸ ماه گذشته چنین نکرده بودیم. در طول نخستین قرنطینه، کاهش ابتلا به بیماری‌های عفونی (غیرکووید) را شاهد بودیم که به اعتقاد ما عمدتا نتیجه محدودیت دیدارها بوده است.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، خبر خوش اینکه سازمان جهانی بهداشت در تازه‌ترین گزارش خود درباره موارد آنفلوآنزا اعلام کرده است به‌رغم نگرانی در مورد بروز شیوع گسترده میان مردم، موارد ابتلا در جهان برای این موقع از سال، کمتر از پیش‌بینی‌هاست. 

هرچند پروفسور آنتونی هارندِن، معاون دبیرکل کمیته مشترک واکسیناسیون و مصونیت در انگلیس، هشدار داده است که با نزدیک شدن فصل زمستان، اوضاع می‌تواند بدتر شود.

او گفت که در زمستان آتی، کاهش سطح مصونیت در برابر آنفلوآنزا می‌تواند مشکل بالقوه بزرگ‌تری از کووید باشد.

وی افزود: ما در چند سال گذشته به‌ویژه در طول قرنطینه (کووید) موارد بسیار بسیار محدودی از ابتلا به آنفلوآنزا را داشتیم و می‌دانیم که با افت موارد ابتلا به آنفلوآنزا، سطح مصونیت مردم هم کاهش می‌یابد و بازگشت آزاردهنده و مشکل سازِ آن را سبب می‌شود

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان سرماخوردگی بیماری محدودیت اجتماعی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟